Util pizzerii Cupoane Contact Adauga Pizzerie


Campania de start

Prezenţa pe internet nu mai reprezintă nici viitorul apropiat, nici un act de orgoliu, este o necesitate actuală de publicitate si comunicare care este impusă de regulile pieţei actuale.Nu ajunge să ai un site web pentru promovarea pizzeriei (unitati) si website-ul pizzeriei (unitati) trebuie promovat, iar locul ideal pentru acesta este portalul www.pizza-info.ro. unde consumatori de pizza pot găsi informaţii detailate, comentarii, despre pizzeria (unitatea) ta usurând astfel decizia lor, inainte de a te alege.

Inscrierea în cursul campaniei de START al portalului este GRATUITĂ! Acest lucru înseamnă că pizzeria (unitatea) dvs. zonele de livrare , modalitaţi de plată, facilităţii, şamd. vor fi prelucrate de colegii noştri în mod gratuit.

Orice pizzerie, resturant, fast-food, bar, pub sau firmă de catering se pot inscrie in directorul portalului pizza-info.ro cu condiţia de a avea in meniu de bază nelipsita pizza

Adaugă pizzerie (unitate ) / Pachete de promoareINSCRIERE GRATUITĂ!


Nu plăteşti nimic, iar unitatea ta va fi
listată cu urmatoarele detalii • Denumire
 • Adresa
 • Localitate
 • Telefon
 • Logo
 • Descriere unitate
 • Zone de livrare
 • Facilităţi
 • Mod de plată
 • Adresa web
 • Adresa facebook
 • E-mail


Dacă unitatea ta este deja listată şi doreşti să corectezi informatii, dă un click mai jos pe inscriere. Daca doresti o prezentare completă, alege pachetul PROMO sau PREMIUM.

ÎNSCRIERE GRATUITĂ!

 

INSCRIERE PROMO!


In plus fata de inscrierea gratuită
mai beneficiezi de:

 • prioritate la afişare faţă de inscrierile gratuite.
 • listă meniu cu cos de cumparături pentru comandă finala client
 • localizare pe harta
 • coordonatele GPS
 • Adaugare, modificare happy-hour
 • Adaugare, modificare oferte speciale (promoţii)
 • posibilitatea de a interacţiona direct la orice ora pt. schimbări.
 • redirectionare directă către site-ul tău web, facebook, twiter sau google plus.
 • accesare directă a adreselor tale de e-mail
 • adresa messenger
 • Afişare poze pizzeria (unitate)
 • Adăugare anunţuri de angajare gratuit


Taxa de inscriere anuala este de:
420 ron + Tva., sau
300 ron + Tva. pt. membri pizzainfo.
Vezi condiţia de a deveni membru pizzainfo
şi avantajele jos in pagină.

ÎNSCRIERE PROMO!

 

INSCRIERE PREMIUM!


Este cea mai bună alegere.

    Pizzeriile inscrise contra-cost oferă mai multă incredere si seriozitate (deşi nu oferă garanţii de 100%), dacă cineva investeşte in promovare inseamnă că pune preţ pe ceea ce face, deci investeşte atat in viitor cât şi in viitori clienţi. creând o imagine mult mai favorabilă pizzeriei (unităţi). Membrii Premium sunt favorizate in pagini ocupând locurile cele mai vizibile, inaintea celor gratuite.
    Aceste avantaje se traduc prin mai multi vizitatori direcţi, deci clienţi, cât si prin cele mai bune poziţii in afişare şi in motoarele noastre de căutare (nu e acelaşi lucru să ai pizzeria pe prima poziţie a unei pagini , sau pe o poziţie secundară 9 sau 16 ).- Unitatea va fi prioritar afişătă faţă de celelalte variante in toate ocaziile .
- Ordinea de inscriere se bazează pe pricipiul primul venit primul servit.
- Contractul se incheie minim pe 6 luni.
- Vezi tarifele de INSCRIERE PREMIUM jos in pagină

ÎNSCRIERE PREMIUM!Pentru a viziona o pagină pizzerie premium DEMO
Click aici

INSCRIERE PROMO avantaje:


Clienţi sânt mereu in căutare de reduceri, promoţii sau de happy-hours. puteţi iesi in evidenţă si atrage mai mulţi clienţi prin promovarea ofertelor pizzeriei dvs.având posibilitatea de a interacţiona direct la orice ora pt. schimbări.Adăugare anunţuri de angajare gratuit din cont.

MEMBRU PIZZAINFO


Pentru a deveni membru pizzainfo trebuie să adăugaţi logo-ul de membru pizzainfo şi un link către site-ul nostru,in prima pagina a site-ului dvs. Puteţi alege una din cele 2 variante de mai jos. Se poate viziona poziţionarea DEMO lateral dreapta.


Demo 1Demo 2


- Membri pizzainfo pot adăuga anunţuri de angajare gratuit, in sectiunea : Util pizzerii / locuri de muncă, şi beneficiază de reduceri la publicatii, anunţuri, reclame publicitare din site-ul www.pizza-info.ro

- Puteţi deveni membru pizzainfo şi in cazul de inscriere gratuită.

- Pentru această aplicaţie vă recomandăm să apelaţi la administratorul pagini dvs. de web.


Tarife înscriere PREMIUM


Categorie 6 luni 12 luni
Premium 1
Poziţionarea pizzeriei tale pe primul loc in pagina si in motoarele de cautare din locatia aleasă
460 ron + Tva 760 ron + Tva
Premium 2
Poziţionarea pizzeriei tale pe locul doi in pagina si in motoarele de cautare din locatia aleasă
365 ron + Tva 610 ron + Tva
Premium 3
Poziţionarea pizzeriei tale pe locul trei in pagina si in motoarele de cautare din locatia aleasă
310 ron + Tva 500 ron + Tva

Preţurile sânt fără TVA şi se referă petru o afişare intr-o singură locaţie ( oraş, sector ), in cazul in care doriţi ca pizzeria dvs. să apară şi in alte locaţii se va achita o taxă suplimentară de 20% din preţ, pentru fiecare locaţie adăugată in parte, beneficiind de aceaşi poziţie.in cazul in care locul este disponibil.

Contractele se incheie pe o perioadă de 6 (sase) luni sau 1 (un) an, plata se poate face şi in două rate in cazul contractelor Ordinea de inscriere se bazează pe pricipiul : primul venit primul servit.

RecomandăriiIn cazul incrierilor plătite vă recomandăm sa fiţi delegaţi de pizzeria pe care il inscrieţi sau să reprezentaţi direct acestă pizzerie. Dacă pizzeria dumneavoastră a fost introdusă de alte persoane, si doriţi revendicarea administrării acestuia vă rugăm să ne contactaţi la adresele din site, folosind un e-mail / număr de telefon public a cărei apartenenţă poate fi verificată.

Având posibilitatea de a interacţiona direct cu site-ul pizza-info.ro vă rugăm să actualizaţi datele dvs.care apar in site. La modificări de preţ, promoţii, etc. sau alte schimbări care au loc in legătură cu informaţiile despre pizzeria dvs. Acest lucru fiind necesar pentru o informare cât mai corectă a vizitatorilor.


Pentru mai multe detalii şi informaţii sau în cazul in care intâmpini dificultăţi la inscriere sau ai nelămuririi te rugăm să ne contactezi.Echipa pizza-info.ro vă mulţumeşte pentru atenţia acordată.