Util pizzerii Cupoane Contact Adauga Pizzerie


Termeni şi condiţii de uilizare

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE RESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

Definiţii: Prin termenul „Utilizator” întelegem toate persoanele fizice şi/sau juridice care accesează, utilizează sau/şi vizitează acest website, indiferent de motivul vizitării/ utilizării. Termenul „Acord” este folosit pentru a desemna aceşti Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului.

Accept: Utilizând şi/sau vizitând acest website pizzainfo.ro (inclusiv tot conţinutul disponibil prin acest site) acceptaţi expres şi neechivoc acest Acord. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare, nu folosiţi site-ul pizzainfo..ro şi serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Prin acceptarea prezentelor condiţii susţineţi şi garantaţi că aveţi peste 18 ani. Dacă sunteţi sub vârsta de 18 ani, vă rugăm să nu folosiţi acest site fără acordul părinţilor. pizza-info.ro nu poate garanta că fiecare utilizator se încadrează în limita de vârstă şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de către persoane minore care au încălcat prevederile acestui Acord.


Descriere

www.pizza-info.ro este un website de promovare a informațiilor din domeniul “pizza”, în mediul virtual, online. Care furnizează informații privind pizzeriile din România si a activitatilor conexe, face posibilă căutarea de informații despre pizzerii , si pentru pizzerii după diferite criterii specifice, cât și în funcție de localizarea si profil.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin pizza-info.ro si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Sc.MORAS Srl. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

• este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2/3 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Pizzainfo - www.pizza-info.ro)

• sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate prin amabilitatea www.pizza-info.ro”.

pizza-info.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail:contact@pizza-info.ro.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea pizza-info.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui website (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Sc.MORAS Srl și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.

Conținutul website-ului www.pizza-info.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând formă electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Sc.MORAS Srl. In oricare dintre cazurile contrare, Sc.MORAS Srl isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, pe cei care se fac vinovati de incalcarea prevederilor copywrightului.

Responsabilităţile Utilizatorului

Ca Utilizator sunteţi unic şi direct responsabil de propriile acţiuni precum şi pentru conţinutul materialelor postate de dumneavoastră pe site sau transmise altor Utilizatori.

Sunteţi de acord şi vă obligaţi să intreprindeţi următoarele acţiuni:

a) să utilizaţi site-ul în conformitate cu acest Acord;
b) să nu postaţi materiale care sunt protejate de drepturi de autor, sau alte drepturi de proprietate ale unei terţe persoane, incluzând drepturile la intimitate şi publicitate, decât dacă sunteţi proprietarul acestor materiale sau aveţi consimţământul proprietarului sau autorului de drept de a posta materialul . c) să nu publicaţi materiale obscene, defăimătoare, profanatoare, ameninţătoare, pornografice, de hărţuire, care să instige la ură, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care să violeze vreo lege sau să fie nepotrivite în vreun fel;
d) să nu publicaţi materiale care conţin o imagine sau o afirmaţie explicit sexuală;
e) să nu postaţi materiale care conţin viruşi, viermi, spyware, softuri comerciale fără licenţă sau alte programe sau orice fel de ataşamente ilegale sau potenţial periculoase, menite să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcţionarea hard/soft al oricărui sistem de informaţie;
f) să nu încărcaţi, postaţi, difuzaţi, transmiteţi în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoţionale şi/sau solicitări de colaborare, „junk mail”, „spam”, scrisori în lanţ ori mailuri în masă, scheme piramidale sau orice altă formă de solicitări;
g) să nu promovaţi sau furnizaţi informaţii despre modul de derulare a activităţilor ilegale, să nu promovaţi rănirea fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoană, şi să nu promovaţi orice act de cruzime faţă de animale;
h) să nu postaţi sau transmiteţi în alt mod date personale (nume, adresă, numere de telefon) în secţiunile care pot fi vizualizate de către ceilalţi Utilizatori;
i) să nu colectaţi şi să păstraţi orice gen de informaţie despre alti Utilizatori, indiferent de scopul urmărit, făra acordul lor prealabil;
j) să nu creaţi şi folosiţi mai multe conturi („clone”) în cadrul site-ului;
k) să nu folosiţi un nume de utilizator asemănator cu unul deja existent pentru evitarea confuziei;
l) să nu precizaţi şi/sau să nu insinuaţi că anumite informaţii postate de dumneavoastră pe site sunt furnizate de către pizza-info.ro, făra a avea acordul nostru prealabil acordat în formă scrisă;
m) să nu postaţi cometarii care nu au legătură cu subiectul în cauză;
n) să nu postaţi acelaşi mesaj sau mesaje similare la mai multe comentarii sau postari.

Reguli de transmitere si utilizare a continutului membrilor inregistrati .

Firma Client

Orice pizzerie, restaurant, local fast food sau firma de catering poate folosi serviciile oferite de siteul www.pizza-info.ro, cu respectarea prezentilor Termeni si conditii si a legislatiei in vigoare.Inscrierea pe site este gratuita si nu implica nici un fel de obligatii financiare. De asemenea la inscriere Clienti beneficiaza de o perioada gratuita de testare a serviciilor pizza-info.ro Dupa aceasta perioada Clientul poate opta pentru unul dintre pachetele de promovare oferite de pizza-info.ro.

Procedura de inscriere este urmatoarea:

• Firmele interesate de prezenta pe siteul www.pizza-info.ro vor completa un formular de inregistrare, dupa care vor primi pe adresa de e-mail a firmei mesajele de confirmare si aprobare a contului.

• Clientii vor putea adauga pe site informatiile referitoare la datele firmei, oferte si promotii, precum si imagini ale firmei.

Dupa verificarea informatiilor trimise, administratorul site-ului poate valida contul Cientului pentru activare in site.pizza-info.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate, dar la cerea Clientului poate efectua modificari si corecturi in contul acestuia.

Clientii sunt sfatuiti sa nu furnizeze datele de logare unor terte persoane. pizza-info.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate din contul clientului de alte persoane decat cele autorizate de acesta.

Clientii vor furniza datele reale si complete, necesare pentru inregistrare si afisare de site si vor mentine si reactualiza periodic informatiile privind produsele si serviciile oferite publicului larg sau ori de cate ori isi schimba oferta. In cazul in care o firma Client va introduce in mod intentionat informatii eronate sau de natura sa prejudicieze Utilizatorii sau imagininea siteului www.pizza-info.ro, ne rezervam dreptul de a sterge respectivele informatii sau, dupa caz, de a dezactiva contul firmei respective fara nici un avertisment si/sau de a lua masurile legale care se impun.
pizza-info.ro este o comunitate unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama larga de servicii facilitati, prin care pot intearctiona adaugand continut propriu. La trimiterea unui astfel de continut, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio - trebuie avute in vedere urmatoarele limitari:

- nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

- nu puteti publica, face referire sau retransmite mesaje al caror continut reprezinta publicitate mascata la orice servicii si produse

- nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai site-ului pizza-info.ro si nici nu puteti restrictiona accesul altor membri la diferite zone sau tipuri de continut din site-ul pizza-info.ro

- nu puteti publica sau trasmite sub nici o forma mesaje care sa contina virusi informatici sau secvente de cod care ar putea prejudicia buna functionare a site-ului pizza-info.ro

Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi pizza-info.ro in cazul producerii vreunui prejudiciu. In completare, site-ul beneficiaza de contributia membrilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin articole, comentarii, fotografii etc). Echipa pizza-info.ro selecteaza continutul primit de la membrii site-ului cat mai mult posibil, pentru a mentine un grad inalt de calitate a site-ului. Colaboratorii si membri inregistrati ai site-ului pizza-info.ro sunt de acord sa cedeze exclusiv, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizarea, adaptare si modificare si retransmitere a continutului cu care au contribuit la site-ul pizza-info.ro. Site-ul pizza-info.ro nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul care nu ii apartine in exclusivitate, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Reguli pentru postarea comentariilor 

pizza-info.ro incurajeaza Utilizatorii in postarea comentariilor cu privire la serviciile noastre sau ale Clientilor nostri, cu toate acestea ne rezervam dreptul sa stergem orice comentariu cu continut jignitor sau injurios. Comentariile vă permit să vă faceţi cunoscute opiniile voastre. Iată câteva aspecte de care trebuie să ţineţi cont atunci când postaţi· Te rugam sa incerci sa ramai cat mai obiectiv in comentariile pe care le lasi si sa asiguri o atmosfera de discurs cat mai corecta.Daţi dovadă de politeţi şi respect faţă de celelalte persoane care postează. Nu folosiţi un limbaj blasfemiator, vulgar, obscen , nepotrivit, sau care incalca normele morale si civilele.  

Nu hărţuiţi, abuzaţi sau ameninţaţi siguranţa sau proprietatea personală a altor indivizi,

Nu faceţi afirmaţii false sau defăimătoare.

Acesta este un site public. Nu postaţi informaţii personale cum ar fi numere de telefon, adrese de e-mail, etc.

  Nu sunt permise reclamele comerciale.

  Nu sunt permise adrese HTML sau hiper legături.

pizza-info.ro ! îşi rezervă dreptul de a respinge sau elimina orice comentariu care nu respectă aceste reguli .pizza-info.ro ! nu este răspunzător în niciun fel pentru comentarii postate de utilizatorii săi.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, pizza-info.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau firma dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este:

- de mentinere a conturilor de acces online, evidenta membrilor si a clientilor. - oferirea de produse si/sau servicii de catre membrii site-ului catre dumneavoastra; - solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra; - procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra; - emiterea documentelor de facturare; - alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Completarea datelor personale nu este obligatorie. Necompletarea sau stergerea lor impiedica:deschiderea si mentinerea contului dumneavoastra de acces online;obtinerea de catre dumneavoastra a produselor si serviciilor oferite; Informatiile private inregistrate sunt destinate utilizarii de catre pizza-info.ro si partenerii contractuali ai acestuia. Datele cu caracter privat nu sunt disponibile public exceptie facand datele care apar in documente oficiale conform legii si care pot fi accesate de catre membrii site-ului. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@pizza-info.ro. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatii: Orice persoana fizica are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct; persoanele juridice nu fac obiectul Legii nr. 677/2001.

LINK-uri

Site-ul nostru conține link-uri către alte website-uri. Vă rugăm să luați notă de faptul că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor website-uri și vă sfătuim să citiți declarațiile de confidențialitate prezentate de fiecare website precum și termenii și condițiile de utilizare a acestor website-uri.Orice includere de link-uri spre alte website-uri sau rețele este făcută numai pentru ajutorul utilizatorului și nu implică sprijinirea de către pizza-info.ro a materialului disponibil pe sau prin acele website-uri sau rețele și nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul accesează acele website-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc. Utlizatorii noștrii, sunteți de acord ca noi nu suntem răspunzători de disponibilitatea website-urilor oricăror terțe părți sau de materialul pe care îl accesați prin intermediul website-ului, nu subscriem și nu suntem răspunzători sau pasibili de a fi trași la răspundere pentru nici un conținut, reclamă, produs sau serviciu de pe sau disponibile din aceste website-uri sau din acest material, nici pentru pagubele, pierderile sau ofensă cauzată, sau pretinsă a fi cauzată de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea acordată conținutului, reclamelor, produselor și serviciilor disponibile pe sau din aceste website-uri sau materiale. Orice înțelegere între dumneavoastră și un ofertant găsit pe sau prin intermediul website-ului, inclusiv plata pentru produs și livrarea sa, pentru servicii și orice alte termene și condiții, garanții sau reprezentări, asociate cu astfel de înțelegeri se realizează exclusiv între dumneavoastră și ofertantul comercial sau de publicitate cu pricina. Dumneavoastră sunteți de acord să nu ne considerați răspunzători de pierderea sau păgubirea de orice fel rezultată ca urmare a unor astfel de înțelegeri.

Limitarea raspunderii

pizza-info.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la intreg continutul si serviciile oferite de catre Utilizatori sau pentru materialele postate de catre acestia pe site.SC.MORAS SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea Sc. Moras Srl. nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Sc. Moras Srl. pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. pizza-info.ro nu ofera niciun fel de garantii si nu are nicio raspundere pentru serviciile, informatiile puse la dispozitie prin intermediul Site-ului de catre utilizatori, sau pentru continutul Site-ului si in nici o situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secventa, modul al continutului de pe Site, al serviciului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului Site-ului. pizza-info.ro nu garanteaza pentru informatiile, datele Utilizatorilor puse la dispozitie prin intermediul Site-ului, intreaga raspundere asupra serviciilor, continutului materialelor trimise de catre Utilizatori si postarilor Utilizatorilor, dar fara a se limita la acestea, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca le folosesc pe riscul lor. In nicio situatie Sc. Moras Srl. nu poate fi facuta raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare Utilizator, din incalcarea oricaror drepturi ale tertilor, din imposibilitatea utilizarii Serviciului, ori din interpretarea eronata a continutului Site-ului. 

Conditii contractuale pentru companiile care achizitioneaza servicii contra-cost

VALOAREA CONTRACTULUI SI CONDITIILE DE PLATA

1.1 Valoare contractului este specificata in factura proforma emisa;

1.2 Plata se va efectua in lei, la banca Transilvania din data facturarii, in maxim 7 zile de la data emiterii facturii;

1.3 In cazul depasirii termenului de plata cu mai mult de 14 zile, contul si toate serviciile achizitionate pot fi anulate.

DURATA CONTRACTULUI

Durata contractului este cel stabilit in contractul scris si acceptat de comun acord de ambele părţi.

INCETAREA CONTRACTULUI

3.1 Contractul inceteaza prin ajungerea la termen cu conditia ca partile sa-si fi indeplinit intocmai obligatiile asumate;

3.2 Contractul poate inceta si prin acordul scris al partilor, in situatii specifice.

3.3 Neindeplinirea, in parte sau in totalitate, a conditiilor stabilite prin prezentul contract de catre una dintre parti, indreptat este  cealalta parte sa denunte unilateral contractul cu obligatia de a-si notifica intentia in scris cu minim 5 zile lucratoare inainte de data de incepere.

TARIFE / PLATI Avand in vedere ca unele dintre Servicii sunt contra cost, Utilizatorul se obliga ca va achita catre Companie toate taxele aplicabile pentru respectivele Servicii, potrivit conditiilor prevazute pe Site in legatura cu Serviciile selectate de Utilizator.
Compania isi rezerva dreptul de a schimba taxele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi taxe in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de taxe va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a Utilizatorului (prin e-mail sau prin anunt postat pe Site, potrivit optiunii Companiei). Pentru contractele in vigoare preţurile nu se modifică.

Confidentialitate

pizza-info.ro nu garantează că utilizarea acestui website va fi confidențială. SC MORAS SRL. nu este responsabilă pentru nici o pagubă pe care o suferă utilizatorul sau altă persoană ca rezultat al confidențialității cu privire la utilizarea de către cei interesați, a acestui website. Orice informație pe care utilizatorul o dezvăluie pe website se poate să nu fie în siguranță pe durata transmiterii ei prin Internet. Terțe părți au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul când folosește acest website.

Securitate

Clientul ia la cunostinta ca pizza-info.ro nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi pizza-info.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

Erori si intreruperi

pizza-info.ro nu garanteaza că funcțiile conținute în materialul de pe website vor fi fără întreruperi sau erori, că defecțiunile vor fi remediate, sau că website-ul sau serverul care permite accesul nu are viruși, alte probleme sau că oferă o funcționalitate, acuratețe și credibilitate perfectă a materialelor. Noi nu ne asumăm responsabilitatea și nu putem fi trași la răspundere pentru nici un prejudiciu, nici pentru virușii care vă pot afecta echipamentele computerizate sau alte proprietăți în urma accesului, utilzarii sau navigării pe website-ul nostru sau datorită descărcării oricăror materiale, date, texte, imagini, clipuri video sau reclame.

Forta Majora

pizza-info.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care proprietarul site-ului pizza-info.ro nu este responsabila.

Anulare

pizza-info.ro are dreptul de a anula imediat posibilitatea dumneavoastră de utilizare a website-ului dacă vom considera la propria noastră discreție că ați încălcat termenii și condițiile sau ați fost implicat în comportamente care au fost considerate de către noi drept inacceptabile.

Jurisdictie

Acest site web: www.pizza-info.ro (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre SC.MORAS SRL. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotareSC.MORAS SRL nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Schimbarea TERNEMILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE

pizza-info.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand, in orice imprejurare, aceste Termeni si Conditii de Utilizare, fara un aviz prealabil. Este recomandat sa reveniti in aceasta pagina de cel putin o data pe luna, ca sa puteti afla in timp util de orice modificare adusa Termenilor si Conditiilor de Utilizare.